fbpx

СЕНТРА ООД достави и монтира интерактивно STEM оборудване във Франкофонски център в Софийски университет „Свети Климент Охридски“

На 16 ноември 2022 г., фирма СЕНТРА изпълни поръчка за доставка на Интерактивен дисплей Horion, модел 75M5A, както и допълнително оборудване в бюрото на Университетската Агенция на Франкофонията за Централна и Източна Европа в България, намиращ се в сградата на Софийски университет „Свети Климент Охридски“.

Освен доставка, SENTRA извърши монтаж и кратко обучение за работа с оборудването. Извършената поръчка е в пълно съответствие със спецификациите, изискванията и сроковете, поставени от възложителите.

Полезна информация за интерактивно STEM оборудване

СЕНТРА е представител и вносител на модерно интерактивно STEM оборудване на световно разпространения бранд Horion. Такъв тип съвременни устройства, атрибути и технологични системи са подходящи за конферентни зали, училища, учебни и STEM центрове. Инвестирайки в конферентно оборудване от най-висок клас, безспорно правите крачка напред в цялостната бизнес визия и си гарантирате едно силно конкурентно предимство, както и съвременен бранд имидж.

Спецификации на интерактивен дисплей Horion 75M5A

Моделът интерактивен дисплей, който избра нашият възложител, е Horion 75MA. Продуктът работи както с Android, така и с Windows устройства, а високата 4K резолюция с перфектен контраст позволява добро презентиране и ясна видимост на презентираното съдържание.

Цялата гама от интерактивни дисплеи, които СЕНТРА предлага, може да видите тук.