Решения за интелигентно управление на хотели от СЕНТРА

СЕНТРА предлага интелигентни решения за управление на модерни хотелски системи. Разработените продукти от серията за автоматизации на HDL създават максимален комфорт и високо ниво на обслужване.

Днес все по-често в хотелите наблюдаваме интегрирани смарт хоум системи, които правят престоя на гостите по-приятен, а управлението на всички свързани устройства е лесно и интуитивно. Бъдещето безспорно е обвързано с все по-мащабното внедряване на системите за жилищна и сградна автоматизация.

СЕНТРА е Вашият сигурен партньор и изпълнител от консултинга за Вашия проект, през инсталирането и монтажа до самия му край.

Ще създадем персонализиран план за хотелска автоматизация според Вашите виждания за един модерен хотел със смарт системи от ново поколение.

Интелигентна хотелска стая

Подарете на гостите истинско изживяване, като комбинирате технологиите в стила на Вашия хотел. Системите, които СЕНТРА предлага са напълно адаптивни за всеки проект, като една популярна възможност от хотелското смарт управление е контролирането на уредите в стаята още при слагането на картата в картодържателя.

При отварянето на вратата на хотелската стая, гостът ще може да контролира всички свързани устройства от семпъл, дизайнерски панел, който идеално се вписва с интериора.

За максимално удовлетворяване на всяко дизайнерско желание, СЕНТРА разполага с няколко модела на самите панели. Ние ще Ви съдействаме, за да изберете най-подходящият панел за интелигентно управление за Вашия хотел.

Режим за „Добре дошли“

Безкрайните възможности за хотелска автоматизация на HDL позволяват дистанционно управление, което максимално улеснява менажирането на всички устройства в реално време.

Една от допълнителните възможности, които СЕНТРА препоръчва на своите клиенти и партньори е системата за автоматизация в режим “Добре дошли”. Рецепционистът лесно може да избере режим “Настаняване” на гостите още преди те да са дошли.

Системата автоматично ще включи климатика, поддържайки комфортна температура, преди гостът да влезе в стаята. След като гостът напусне стаята, системата ще влезе в режим “Stand-by”, за да пести енергия.

Интелигентни панели

СЕНТРА се стреми да предлага на клиентите си пълен пакет от иновативни възможности за хотелска автоматизация. Вярваме, че бъдещето е в технологичният прогрес и смарт хоум системи са безспорно необходимост особено за хотели, които искат да инвестират в осъвременяването на базата си и да доставят на гостите едно модерно преживяване.

На фокус е именно и смарт функцията за създаване на различни “Сцени” през интелигентни софтуери за управление на стаята. Някои от най-често срещаните настройки са: DND, MUR, Away, Welcome. Софтуерът комуникира бързо и навременно с персонала на хотела, което подобрява работната ефективност и доброто преживяване на гостите във Вашия хотел.

Рецепция

СЕНТРА знае, че първото впечатление е важно. Затова избрахме да включим към възможностите за хотелска автоматизация и интелигентно управление на рецепцията. Не случайно рецепцията е първото място, което приветства Вашите гости – нека бъде на ниво.

Ще Ви помогнем да създадете трайно добро впечатление с интуитивна система за контролиране на осветлението и климатизацията, като внедрим модерни HDL системи с безупречно качество. Всичко ще бъде под контрол със смарт решения от СЕНТРА – това е бъдещето.

Заседателна зала

Заложете на цялостна автоматизирана хотелска визия с интелигентни решения от СЕНТРА. Превърнете заседателната зала в място с максимален комфорт и иновативни възможности, които ще впечатлят всеки влязъл в това пространство на бъдещето.

Ще Ви съдействаме с прецизен план, проектиране и изпълнение на напълно автоматизирана заседателна зала, свързана с множество устройства и висок контрол на управление. Системата на HDL позволява предварително да зададете на режими на работа като: „режим на събрание“, „режим на прожекция“, както и много други.

Вярваме, че хотелите не са само за отдих, а съчетават полезното с приятното. Изненадайте бизнес партньорите Ви с модерна заседателна зала, която ще остави перфектно и трайно впечатление. Ще проектираме всеки детайл според Вашите интереси.

Коридори и стълбища

Интелигентните системи за хотелска автоматизация не са лукс на новото време, а необходимост с огромен потенциал. СЕНТРА обръща внимание на цялостната енергийна ефективност и оптимален мениджмънт – затова предлагаме съвместими интелигентни решения за коридорите и стълбищата на хотела Ви. 

Въпреки че не са постоянно заети, правилната оптимизация на тези пространства ще окаже значително отражение върху общите разходи. Благодарение на смарт системите на HDL, осветителните тела могат да бъдат изключени или затъмнени, когато общата зона не е заета. Възможно е и да се върнат в нормалното си оперативно състояние, когато към тях се приближи гост или член на персонала.

Създайте хотелът на бъдещето със СЕНТРА – сигурен партньор с иновативни решения за Вашия проект.

Общи зони

СЕНТРА не само предлага персонализирани и адаптирани смарт решения, но и постоянно разгръщаме потенциала на всеки нов продукт и система за хотелска автоматизация. Разработените продукти от сериите на HDL дават свобода при управлението на всички свързани устройства.

Независимо дали става въпрос за ресторант, кафе, лоби, плувен басейн, фитнес зала или СПА център – можем да проектираме персонализирана система за управление и контрол на устройствата от климатизацията до фоновата музика и осветлението.

Изграждаме надеждна енергийна ефективност със съвременни смарт решения – а Вие инвестирате в бъдещето, което е съвсем близо. Бъдете от първите!

Външно осветление

Интелигентните системи за хотелска автоматизация не са ориентирани само интериора на хотела. Помислили сме за всеки детайл! СЕНТРА предлага смарт решения за цялостно преживяване на гостите на хотела и екстериорът е  част от тях.

Посредством интегриране на интелигентни системи за управление, можете да контролирате външните устройства на хотела, включително осветлението, фонтаните, напоителните системи, фоновата музика и всяко устройство, което е част от външната атмосфера на хотела.

Вие определяте кога да се включат допълните светлини, да започне приятна фонова музика или да създадете приятна изненада с автоматично включване на фонтаните, което гарантира едно допълнително приятно преживяване на гостите.

Всичко, което си представяте – СЕНТРА може да го превърне в реалност.

Решения

Интелигентен дом

От апартамент, къща или вила - HDL предлага интелигентни решения за автоматизация на дома, така че да можете да създадете идеалното за вас жилищно пространство.

Хотелски системи

От настаняване до напускане, гостът на хотела трябва трябва да изпитва най-високите нива на комфорт, обслужване, и удобство.

Сградна автоматизация

Решенията за автоматизация на търговски и обществени сгради, се основава на интелигентна система, която ви позволява да контролирате и управлявате достъпа и сигурността в сградата, външно и вътрешно освелетление, ОВК, както и много допълнителни функции.