Решения за интелигентен дом от СЕНТРА

СЕНТРА предлага съвременни smart home системи (безжична и кабелна), които представляват комбинация от интелигентни решения за автоматизация на дома, така че да създадете идеалното за Вас жилищно пространство. Без значение дали проектът Ви е къща, вила или апартамент – нашите смарт хоум технологии са гъвкави, съвместими и адаптивни спрямо Вашите предпочитания.

Избрахме да работим с продуктите на HDL Automations за интелигентен дом, защото предлагат голямо разнообразие от възможности, които постоянно се развиват с цел максимално удовлетворяване на нуждите на клиента за неговото перфектно жилище.

HDL автоматизациите за смарт хоум системи свързват Вашите домакински електроуреди, осветление, завеси, климатици и други устройства в HDL системата, като Ви позволява да ги управлявате чрез смарт телефон, таблет или стенен панел. Можете да контролирате цялото жилище с няколко докосвания по екрана както от комфорта на Вашия дом, така и от разстояние.

Управление на осветлението

Системите за интелигентно управление на дома от HDL, позволяват свързване с различни осветителни устройва. Освен стандартното включване и изключване на светлините, можете да регулирате яркостта, светлинният цвят и температурата според Вашите предпочитания и интереси.

СЕНТРА създава комфорт, уют и интелигентна оптимизация, а осветлението е не само по-просто, но и по-интересно.

Контрол на светлината в стаята

За максимален контрол и баланс между естествените и изкуствените източници на светлина, СЕНТРА предлага добре разработено решение от смарт хоум системите на HDL

Само с няколко лесни команди през таблет, телефон или стенен панел ще можете да управлявате всички завеси и външни щори във Вашия интелигентен дом.

Благодарение на модерните системи за жилищна автоматизация, домашният уют и хармония се съчетават в едно с технологичните новости и безкрайни възможности в интериорния дизайн и архитектура.

Аудио & Видео устройства

Създаваме съвместими smart home решения за дома, а осветлението и контролът на завесите, са само малка част от пълния потенциал на жилищните автоматизации от HDL.

За оптимален комфорт и истинско преживяване, предлагаме на нашите клиенти неограничени възможности за домашно кино и създаването на персонализирани “Сцени” в комбинация от свързани аудио и видео устройства.

Представете си, че имате интегрирани функции за фонова музика и модерни решения за домашно кино от HDL. Вече ще можете лесно да задавате предварително планирани сцени, за да се насладите на всеки миг вкъщи.

Например, когато вечеряте, може да зададете “Dinner Mode” и да се потопите в приятна фонова музика, докато  системата контролира светлините над трапезата и осветлението в стаята. Всичко е възможно със СЕНТРА.

Безопасност и Сигурност

Една от най-важните ползи от инвестицията в системи за интелигентен дом безспорно е нивото на безопасност и сигурност. Дори когато не сте във Вашия дом, можете да наблюдавате и контролирате състоянието на дома си от всяка точка на света.

Интуитивната и добре разработена система на HDL лесно идентифицира и открива всяка заплаха и подава сигнали към Вашето мобилно устройство или таблет. HDL предоставя обширна гама от сензори и модули за качество на въздуха, откриване на дим или  влага, които могат да бъдат интегрирани във Вашата система за сигурност.

Дистанционно управление

Вземи дома със себе си.

СЕНТРА гарантира безкомпромисно качество за всяко едно смарт хоум решение. Заедно създаваме един модернизиран свят, в който няма граници за технологичните постижения. 

Дистанционното управление, което smart home системите на HDL предлагат, е съобразено изцяло с Вашия комфорт, дори когато не сте вкъщи. Поемете грижата за дома си от всяка точка на света.

Колко пъти Ви се е случвало да си зададете въпроса “Изключих ли климатикът, пресата, парното, ютията?”. Със системите за интелигентен дом няма нужда да се притеснявате. HDL позволява, чрез iOS или Android устройство, да контролирате всеки автоматизиран елемент в дома Ви.

Вярваме, че домът е мястото на максимален комфорт – затова технологиите, с които работим не спират да се развиват.

Планирано събитие

Още една полезна функция, която смарт хоум системите на HDL предлагатсъздаване на планирано събитие. Може би, звучи прекалено абстрактно, но се замислете колко хубаво би било завесите в дома Ви да се отварят автоматично в точно определен час в почивния ден, осветлението да се регулира, когато четете вечер и да се включва автоматично напояването в градината.

Всичко това е възможно. СЕНТРА предлага съвременни, високо разработени системи за автоматизация на всеки елемент, устройство, стая и обект във Вашия дом. Ние можем да го направим – остава Вие да го поискате.

Решения

Интелигентен дом

От апартамент, къща или вила - HDL предлага интелигентни решения за автоматизация на дома, така че да можете да създадете идеалното за вас жилищно пространство.

Хотелски системи

От настаняване до напускане, гостът на хотела трябва трябва да изпитва най-високите нива на комфорт, обслужване, и удобство.

Сградна автоматизация

Решенията за автоматизация на търговски и обществени сгради, се основава на интелигентна система, която ви позволява да контролирате и управлявате достъпа и сигурността в сградата, външно и вътрешно освелетление, ОВК, както и много допълнителни функции.